Samenwerkingen

Wat anderen zeggen

“Herkenning van mindset van zowel bij jezelf als anderen heeft grote impact. Verlies je energie aan zaken waarop je geen invloed hebt of focus je je op de dingen die je wél kunt beïnvloeden.” Lees hieronder enkele ervaringen.

De training One Minute Coaching is een verassende manier om snel tot de kern te komen met je gesprekspartner en daarbij optellend het enthousiasme van Stefanie, zorgde voor de juiste mix om met nieuwe inzichten naar huis te gaan!

Erna Jansen – GGD Utrecht

Leuke interactieve training. Stefanie heeft de gave om een veilige, speelse omgeving te creëren, waardoor iedereen zichzelf kan zijn en zich vrij voelt om te oefenen.

Tamarah de Wit – GGD Utrecht

Wat een leuke, boeiende en praktische training! Stefanie en haar collega hebben mij in drie uur tijd veel inzicht gegeven in mijn eigen handelen. Een aanrader!

Lars van den Brandhof – GGD Utrecht

Een interessante methode waarbij alle elementen ervan in ons dagelijks werk (en privé) toepasbaar zijn, erg herkenbaar. Als leidinggevende is het overigens ook een waardevolle toevoeging in de coaching richting teamleden. Stefanie en Kim zijn erg inspiratievol en brengen het goed over, met veel passie en enthousiasme. Een echte aanrader!

Raphael van der Tuin ·
Source Select

De eerste online training die echt heel erg goed is!

Monique Verschure ·
OMO Scholengroep

Hoe ‘uitdagend’ kan je reactie zijn na de eerste training door Stefanie Hamers en Kim Scheerder!’

Ton Verkerk ·
OMO Scholengroep

Bila’s kunnen tijdrovende energieslurpers zijn. Na de OMC-training heb ik de bila’s op de werkvloer vervangen voor korte aandachtmomenten in de wandelgangen. Een verademing, voor zowel werknemers als voor mezelf. Met de gewonnen tijd kunnen we ons weer meer focussen op innovatie!

Sjoerd ·
Kantoorbalie

‘Wat een leuke, boeiende en praktische training! Stefanie en haar collega hebben mij in drie uur tijd veel inzicht gegeven in mijn eigen handelen. Een aanrader!’

Kirsten de Klerk · Dagcoördinator Vaccineren, GGD Utrecht

De training biedt een fijne afwisseling van theorie en praktijk. De inhoud van de training werd goed gekoppeld aan wat er op dat moment in de groep zich afspeelde.

Yuverta ·
Utrecht

De training Klare Taal is een interactieve training die zich richt op situaties, die zich op dat moment voor doen. Ik vond het knap om te zien hoe Stefanie en Kim inspeelden op alles dat werd gezegd. Mooi hoe zij zorgen dat collega’s van diverse niveaus zich openstellen naar elkaar en hun kwetsbare kanten durven te tonen.

Adviesbureau Procap, ·
Utrecht

‘Wat een mooie passende training voor een team om met elkaar een start te maken in het verkennen van de zachtere kant achter communicatie. Mede door de sensitieve aanpak van Stefanie stond iedereen ‘aan’ en was betrokken. We kijken uit naar de rest van onze samenwerking!’

NautaDutilh ·
IT Manager