Samenwerkingen

Kim Scheerder – ZelfRegie & RolBesef
Trainer / coach / acteur / procesbegeleider
Met Kim werk ik veel samen op opdrachten. Kim ondersteunt in de acteursrol of is mede-trainer aan diverse (online) groepen. Ze heeft jarenlange ervaring met deze methodiek en door haar directe en ontwapende stijl haalt ze het beste in mensen naar boven.

Victor Mion – grondlegger van de trainingen One Minute Coaching (oneminutecoaching.nl), trainer, coach, motivational speaker en auteur van diverse boeken waaronder ‘Wat een geluk! Jij hebt een topsportmentaliteit’. Een inspiratiebron voor mij, die iedere dag weer de grenzen van zijn eigen mindset opzoekt. Victor heeft door de jaren heen diverse trainers en acteurs aan de hand van zijn concept opgeleid, waaronder ook onderlinge samenwerkingen zijn ontstaan.

Opdrachtgevers

OMO Scholengroep De Langstraat – Voor deze scholengemeenschap heb ik diverse trainingen verzorgd. Van online inspiratiesessies, persoonlijke coachingstrajecten tot follow-up en verdiepingstrainingen.

Procap Adviesbureau – Diverse online trainingen voor georganiseerd

Ervaringen

Dr. Mollercollege

‘De eerste online training die echt heel erg goed is!’

Monique Verschure, Dr. Mollercollege

Adviesbureau Procap

‘De online training Klare Taal is een erg interactieve training die zich richt op situaties, die zich op dat moment voor doen. Ik vond het knap om te zien hoe Stefanie en Kim inspeelden op alles dat werd gezegd, zelfs elke frons en rimpel werd opgemerkt. Mooi hoe zij zorgen dat collega’s van diverse niveaus zich openstellen naar elkaar en hun kwetsbare kanten durven te tonen. Ik zou deze training zeker nog een keer fysiek willen doen, erg leerzaam’.

Adviesbureau Procap, Utrecht

OMO Scholengroep De Langstraat, Waalwijk

‘Hoe ‘uitdagend’ kan je reactie zijn na de eerste online training door Stefanie Hamers en Kim Scheerder!’

Ton Verkerk, OMO Scholengroep De Langstraat, Waalwijk