Over Stefanie

Interactief aan de slag met actuele praktijksituaties

Over Stefanie

Maak kennis met Stefanie

Ik ben Stefanie en geef met veel plezier training aan diverse groepen medewerkers, leidinggevenden binnen corporate, MKB en non-profit organisaties.

Wat mijn werk leuk maakt is dat iedere training weer anders is door de verschillende deelnemers en groepsdynamiek. Ik ben pragmatisch ingesteld en een doener. Ik ga daarom het liefst tijdens de training interactief aan de slag met actuele praktijksituaties van de werkvloer. Tijdens de training ontdekken waar de deelnemers bij zijn geholpen. Dat maakt trainen leuk. De training geef ik daarnaast samen met zeer ervaren trainingsacteurs.

Bekijk trainingen

Wat mijn werk leuk maakt is dat iedere training weer anders is door de verschillende deelnemers en groepsdynamiek.

~ Stefanie Hamers

Achtergrond

Ervaring, keuzes en wensen

Na mijn studie Human Resources in Utrecht ben ik begonnen bij een werving & selectie kantoor in Amsterdam. Voor diverse opdrachtgevers sprak ik kandidaten over hun ervaring, keuzen en wensen. In mijn laatste rol was ik manager van een team van vier medewerkers. Leuk, maar ook lastig. Want hoe kon ik al die verschillende teamleden motiveren? Wat hadden ze nodig van mij en hoe kon ik dat herkennen?

Vanuit de werving en selectie ben ik overgestapt naar Douwe Egberts, waar ik voor het eerst kennis maakte met deze trainingen. Het was heel inspirerend om te zien hoe de trainers de mentale stemmingen van de deelnemers direct konden herkennen en beïnvloeden.

Na een aantal jaren in Australië te hebben gewoond, en na het behalen van verschillende certificaten, ben ik nu alweer een aantal jaar zelfstandig trainer.

Bekijk trainingen

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten?

Neem contact op