Training

One Minute Coaching

Met deze training versterk je je medewerkers, bespaar je tijd én zorg je voor een optimaal teamresultaat.

One minute coaching

Effectieve en optimale coaching in het moment

Zit je medewerker met een afwezige houding bij teamvergaderingen? Of vraagt je medewerker steeds bevestiging of goedkeuring bij alles wat hij of zij doet? Of vind je het juist lastig om zijn stemming te peilen? Tijd om hem te coachen. Maar hoe begin je het gesprek en op welk moment? In onze interactieve training One-Minute-Coaching oefen je met het herkennen van iemands mindset en ga je aan de slag met verschillende communicatie-technieken. Je leert het beste door te doen. Tijdens de training pas je de theorie dan ook direct toe in herkenbare praktijksituaties van de werkvloer. Zo versterk je je medewerkers, bespaar je tijd én zorg je voor een optimaal teamresultaat.

Meld je aan

Resultaten

One minute Coaching

Voor wie is deze training?

Je merkt dat jouw manier van coachen lang niet altijd effectief is. Je vind het spannend om je medewerkers aan te spreken. Je stuit op weerstand of je raakt verstrikt in discussies. Dit kost je ook nog eens een heleboel kostbare tijd. Je wilt efficiënter worden in je coaching door je medewerkers op de juiste manier intrinsiek te motiveren. Je zoekt handvatten om je medewerkers elke dag kort en snel positieve aandacht te geven. Want met een energiek en veerkrachtig team, en een positieve werkcultuur, behaal je de beste resultaten

Meld je aan

Na de OMC-training heb ik de bila’s op de werkvloer vervangen voor korte aandachtmomenten in de wandelgangen. Een verademing, voor zowel werknemers als voor mezelf.

Sjoerd · Kantoorbalie

‘Wat een mooie passende training voor een team om met elkaar een start te maken in het verkennen van de zachtere kant achter communicatie. Mede door de sensitieve aanpak van Stefanie stond iedereen ‘aan’ en was betrokken.

NautaDutilh ·
IT Manager

De training biedt een fijne afwisseling van theorie en praktijk. De inhoud van de training werd goed gekoppeld aan wat er op dat moment in de groep zich afspeelde.

Yuverta ·
Utrecht

FAQ

Veelgestelde vragen

We trainen zowel kleine als grote groepen. Dit kan verschillen van 5 tot 20 personen of meer. Iedere opdracht is maatwerk en hierbij geven we advies hoe het gewenste resultaat te bereiken.

De training kan plaatsvinden bij de opdrachtgever of wij kunnen een locatie aandragen met indien gewenst een dagprogramma.

Eenmalige training of workshop is mogelijk. Tevens bieden we programma’s aan verspreid over meerdere dagen met tussenpozen om de materie echt goed te kunnen integreren in je dagelijkse werk.

Een eenmalige training duurt een dagdeel. Afhankelijk van groepsgrootte kan er ook gekozen worden voor een gehele dag waarbij er een centrale start is en in diverse groepen wordt getraind.

De prijs is in overleg omdat iedere training weer afhankelijk is van verschillende variabelen.

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten?

Neem contact op