Training

Klare Taal

In onze interactieve training Klare Taal leer je wat je kunt zeggen op welk moment zodat je jezelf en je collega’s verder helpt.

Klare taal training

Samen voor een krachtig team vol energie

Ben jij ook iemand die bij jezelf of collega’s spanning of onzekerheid herkent? Of dat je frustratie merkt op het werk, zonder dat je weet hoe hierover te beginnen of wat eraan te doen? In onze interactieve training Klare Taal oefenen we met voor jou bekende praktijksituaties. Je leert mentale stemmingen van jezelf en collega’s te herkennen. Je leert elkaar op een positieve manier aan te spreken op houding en gedrag. Je ontdekt hoe je je eigen kracht en energie behoudt, en vanuit je intuïtie communiceert. Zo zorg je voor een fijnere samenwerking, een positieve sfeer en betere teamresultaten.

Meld je aan

Resultaten

Klare taal training

Voor wie is deze training?

Hoe pak je zelf de verantwoordelijkheid over je eigen mentale stemmingen en laat je je niet afleiden? Want hierdoor verlies je energie en werkplezier! Je zou graag leren hoe je de ander positief aanspreekt op houding en gedrag terwijl je daarbij je eigen energie behoudt. Zodat zowel jij als je collega’s op een positieve en energieke manier gaan samenwerken. Zo wordt samenwerken pas echt leuk en behaal je samen de beste resultaten.  

Meld je aan

Na de OMC-training heb ik de bila’s op de werkvloer vervangen voor korte aandachtmomenten in de wandelgangen. Een verademing, voor zowel werknemers als voor mezelf.

Sjoerd · Kantoorbalie

‘Wat een mooie passende training voor een team om met elkaar een start te maken in het verkennen van de zachtere kant achter communicatie. Mede door de sensitieve aanpak van Stefanie stond iedereen ‘aan’ en was betrokken.

NautaDutilh ·
IT Manager

De training biedt een fijne afwisseling van theorie en praktijk. De inhoud van de training werd goed gekoppeld aan wat er op dat moment in de groep zich afspeelde.

Yuverta ·
Utrecht

FAQ

Veelgestelde vragen

We trainen zowel kleine als grote groepen. Dit kan verschillen van 5 tot 20 personen of meer. Iedere opdracht is maatwerk en hierbij geven we advies hoe het gewenste resultaat te bereiken.

De training kan plaatsvinden bij de opdrachtgever of wij kunnen een locatie aandragen met indien gewenst een dagprogramma.

Eenmalige training of workshop is mogelijk. Tevens bieden we programma’s aan verspreid over meerdere dagen met tussenpozen om de materie echt goed te kunnen integreren in je dagelijkse werk.

Een eenmalige training duurt een dagdeel. Afhankelijk van groepsgrootte kan er ook gekozen worden voor een gehele dag waarbij er een centrale start is en in diverse groepen wordt getraind.

De prijs is in overleg omdat iedere training weer afhankelijk is van verschillende variabelen.

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten?

Neem contact op