Maak kennis met trainer Stefanie

Ik ben Stefanie Hamers, trainer en teamcoach. Mijn passie en talent ligt bij zelfontwikkeling, gedragsverandering en groepsdynamiek. In mijn jarenlange ervaring als recruiter heb ik veel mensen gesproken over hun motivatie, keuzes en wensen. Waarom gaan mensen verschillend om met bepaalde situaties en hoe kun je jezelf daarin ontwikkelen? Het draait allemaal om mindset en veerkracht! Verlies je energie aan zaken waarop je geen invloed hebt of focus je je op de dingen die je wél kunt beïnvloeden?

Uit eigen ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe uitdagend dit soms kan zijn. Ik heb vier jaar in Australië gewoond met mijn man en ik ontdekte daar hoe ik het best kon omgaan met kansen buiten mijn eigen comfort zone. Kansen zoals samen je leven opbouwen in een ander land. Het bekende loslaten en een nieuw avontuur aangaan. Niet weten hoe alles zich zal vorm geven, maar wel bewust van mijn eigen mindset en de keuze daarin.

Ik ben een doener en pragmatisch ingesteld, en daarom ga ik graag direct aan de slag met een team met veel interactie, zodat je direct het geleerde toepast op praktijksituaties. Dankzij mijn sterke empathisch vermogen en positieve instelling bied ik je een veilige leeromgeving, waarin leren leuk, licht en luchtig wordt. Zo kun jij met een gerust hart je comfortzone verlaten en doen waar je voor kwam: jezelf ontwikkelen en een positieve en effectieve coach worden!

Gecertificeerd trainer ‘One Minute Coaching’ & ‘Klare Taal’

Na mijn opleiding Human Resources werkte ik jaren met veel plezier als recruiter. Ik merkte dat het trainingsvak mij steeds meer fascineerde. Tijdens mijn periode bij Douwe Egberts ben ik dan ook opgeleid als interne trainer van de trainingen ‘One Minute Coaching’ & ‘Klare Taal’; Superleuke, energieke en pragmatische trainingen waarin je leert hoe je anderen direct in het moment aanspreekt en coacht.

Dit concept laat mij sindsdien niet meer los. Sterker nog, inmiddels ben ik een gecertificeerd ‘One Minute Coaching’ & ‘Klare Taal’-trainer en breng ik met veel enthousiasme en plezier mijn kennis over aan anderen. Want als deze methodiek je te pakken heeft, wordt het ‘a way of life!’